Down The Rabbithole festival camping (3 t/m 5 juli 2020)

Wij zijn de Down The Rabbithole festivalcamping die het dichtst bij het festival ligt. Tijdens het Down The Rabbithole festival  kun je op onze camping kamperen tegen 2 speciale festivaltarieven. Bovendien ligt onze camping  op een paar honderd meter hemelsbreed van het festivalterrein, je kunt de muziek gewoon horen!

Arrangementen camping

Luxe arrangement: Wil je een ruime kampeer of camperplek  plus ontbijt? Dat kan voor €22,00 p/p/p/n. Electra kan worden gereserveerd tegen meerprijs van €1,00  p/p/p/n. We hebben ongeveer 60 stroompunten dus als je stroom wilt dan extra aangeven graag. Het gebruik van ons sanitair en parkeren is verder gratis.

Standaard Arrangement: Wil je geen ontbijt maar gewoon kamperen  zonder electra, maar wel een mooie ruime rustige kampeerplek?  Dan betaal je slechts €50,00 p/p voor 3 nachten en €60,00 voor 4 nachten. Ontbijt zit er dan niet bij, wel gratis gebruik van het sanitair en gratis parkeren.

Voorzieningen

Douche en toiletgebruik zijn gratis en er zijn er ruim genoeg. Dus geen lange rijen voor het toilet of douche! Let op: Het ontbijt is tussen 09:00 en 11:00.  Bij aankomst  moet de auto, camper, vouwwagen geparkeerd worden op de parkeerplaats tegenover de camping. Je kunt dan met je reserveringsformulier inchecken bij de bar van onze American Diner. Je reservering dient voor 1 Juni 2020 per bankoverschrijving te zijn voldaan. Na de incheck en uitpakken kan je auto naar de grote bewaakte parking op ons evenementenveld. Parkeren is gratis! Inchecken kan vanaf 12:00 op donderdag en vrijdag en vertrek is voor 12:00 op maandag.

Reserveer op tijd!

Wil je met je groep komen overnachten tijdens het festival? Reserveer op tijd  voor een mooi veldje met je eigen vrienden. Alle reserveringen dienen voor 1 Juni 2020 te worden voldaan per bankoverschrijving.  Je toegestuurde incheckformulier is tevens je factuur. Wijzigingen zijn mogelijk maar er worden geen restituties meer gedaan op betaalde incheckformulieren  Extra personen erbij  boeken is wel mogelijk.

Afstand tot festivalterrein

De afstand tot het festivalterrein is maar 500 meter ongeveer maar je moet wel via de hoofdingang het festival betreden. Daarom is het verstandig om b.v. een fiets mee te nemen. Bovendien rijden wij met een 9 persoons pendelbusje naar de ingang van het festival en weer terug. De kosten zijn daarvoor €2,00 per rit (muntje) en we zetten jullie af bij de Kiss & Ride of pikken je op hier om weer terug te gaan naar de camping. De pendel bus rijdt van 12:00-02:00 s’nachts de hele dag door van camping naar de K&R en vice versa. Pendelbusmuntjes zijn bij onze bar verkrijgbaar.

Stacaravans (inmiddels volgeboekt)

Tevens hebben wij een beperkt aantal eigen caravans voor de verhuur tijdens het festival. Deze stacaravans  kunnen beperkt worden gereserveerd. Wij verhuren deze caravans alleen voor minimaal 3 nachten en alleen voor minimaal 4 personen. De caravans zijn voorzien van toilet, douche, koelkast, kooktoestel, koffiezetter, complete keukenuitrusting voor minimaal 4 personen. Handdoeken en beddengoed dienen zelf te worden verzorgd. Prijs p/p/p/n : €42,00 inclusief ontbijt.

Reserveren: via ons reserveerformulier of bel 0487-507283 / 06-43088291 (Henry)