DE ideale Down The rabbithole festival camping

Wij zijn DE ideale Down The rabbithole festival camping  die het dichtst bij het festival ligt. Tijdens het Down The Rabbithole festival  kun je op onze camping kamperen tegen een speciaal festivaltarief Bovendien ligt onze camping  op een paar honderd meter hemelsbreed van het festivalterrein, je kunt de muziek gewoon horen! Je kunt overnachten plus ontbijten voor €17,00 p/p/p/n. Electra kan worden gereserveerd tegen meerprijs van €1,00  p/p/p/n. Douche en toiletgebruik zijn gratis. Let op: Het ontbijt is tussen 10:00 en 12:00.  Bij aankomst  moet de auto, camper,vouwwagen geparkeerd worden op de parkeerplaats tegenover de camping. Je kunt dan met je reserveringsformulier inchecken bij de bar van onze American Diner.Tenslotte kan dan daar  je reservering worden voldaan.Dit kan contant of via PIN. Inchecken kan vanaf 12:00 op donderdag en vrijdag en vertrek is voor 13:00 op maandag.

Update: We zijn HELEMAAL VOLGEBOEKT!!! Je kunt dus NIET meer reserveren!!!

Afstand tot festivalterrein

De afstand tot het festivalterrein is maar 500 meter ongeveer maar je moet de eerst keer wel via de hoofdingang om je entreebandje te halen. Daarom is het verstandig om b.v. een fiets mee te nemen. Bovendien kunnen wij eventueel ook pendelen naar de ingang van het festival. De kosten zijn daarvoor €10,00 per rit. Als je eenmaal een bandje hebt kun je via ons terrein via een shortcut binnen 10 minuten lopend op het festivalterrein komen.

Stacaravans …………..zijn vol!!!…….en kunnen dus niet meer worden gereserveerd!

Tevens hebben wij een beperkt aantal eigen caravans voor de verhuur tijdens het festival. Deze stacaravans zijn echt zeer beperkt en kunnen pas vanaf Januari worden gereserveerd. Wij verhuren deze caravans alleen voor minimaal 3 nachten en alleen voor minimaal 4 personen. De caravans zijn voorzien van toilet en douche. Prijs p/p/p/n : €37,00

Reserveren: via ons reserveerformulier of bel 0487-507283 / 06-43088291 (Henry)