DE ideale Down The Rabbithole festival camping

Wij zijn DE ideale Down The rabbithole festival camping  die het dichtst bij het festival ligt. Tijdens het Down The Rabbithole festival  kun je op onze camping kamperen tegen een speciaal festivaltarief. Bovendien ligt onze camping  op een paar honderd meter hemelsbreed van het festivalterrein, je kunt de muziek gewoon horen!

Tarieven camping

Wij hanteren hetzelfde tarief voor alle gasten. Je kunt overnachten plus ontbijten voor €19,00 p/p/p/n. Electra kan worden gereserveerd tegen meerprijs van €1,00  p/p/p/n. We hebben ongeveer 80 stroompunten dus als je stroom wilt dan extra aangeven graag.

Voorzieningen

Douche en toiletgebruik zijn gratis en er zijn er ruim genoeg. Dus geen lange rijen voor het toilet of douche! Let op: Het ontbijt is tussen 10:00 en 12:00.  Bij aankomst  moet de auto, camper, vouwwagen geparkeerd worden op de parkeerplaats tegenover de camping. Je kunt dan met je reserveringsformulier inchecken bij de bar van onze American Diner. Tenslotte kan dan daar  je reservering worden voldaan. Dit kan contant of via PIN. Na de incheck en uitpakken kan je auto naar de grote bewaakte parking op ons evenementenveld. Parkeren is gratis! Inchecken kan vanaf 12:00 op donderdag en vrijdag en vertrek is voor 13:00 op maandag.

Reserveer op tijd…het gaat hard !!

Wil je met je groep komen overnachten tijdens het festival? Reserveer op tijd  voor een mooi veldje met je eigen vrienden.

Afstand tot festivalterrein

De afstand tot het festivalterrein is maar 500 meter ongeveer maar je moet de eerst keer wel via de hoofdingang om je entreebandje te halen. Daarom is het verstandig om b.v. een fiets mee te nemen. Bovendien kunnen wij pendelen naar de ingang van het festival. De kosten zijn daarvoor €10,00 per rit en we zetten jullie af bij de Kiss& Ride.

Stacaravans ….. Zijn allemaal volgeboekt en dus niet meer beschikbaar

Tevens hebben wij een beperkt aantal eigen caravans voor de verhuur tijdens het festival. Deze stacaravans zijn echt zeer beperkt en kunnen pas vanaf Januari worden gereserveerd. Wij verhuren deze caravans alleen voor minimaal 3 nachten en alleen voor minimaal 4 personen. De caravans zijn voorzien van toilet en douche. Prijs p/p/p/n : €39,00

Reserveren: via ons reserveerformulier of bel 0487-507283 / 06-43088291 (Henry)