Tijdens Zeeltje Festival in Deest  kunt u op onze camping kamperen tegen een speciaal festivaltarief!

DE IDEALE ZEELTJE FESTIVAL CAMPING

Wij zijn DE ideale Zeeltje festival camping  op korte afstand gelegen van het festival. Tijdens het Zeeltje festival  kun je op onze camping kamperen tegen een speciaal festivaltarief. De Zeeltje fans weten ons al jaren te vinden en zijn unaniem erg positief over ons arrangement.

TARIEVEN CAMPING

Wij hanteren een tarief voor alle gasten Je kunt overnachten plus ontbijten voor €19,00 p/p/p/n. Electra kan worden gereserveerd tegen meerprijs van €1,00  p/p/p/n. We hebben ongeveer 80 stroompunten dus als je stroom wilt dan extra aangeven graag.

VOORZIENINGEN

Douche en toiletgebruik zijn gratis en er zijn er ruim genoeg. Dus geen lange rijen voor het toilet of douche! Let op: Het ontbijt is tussen 09:00 en 11:00.  Bij aankomst  moet de auto, camper, vouwwagen geparkeerd worden op de parkeerplaats tegenover de camping. Je kunt dan met je reserveringsformulier inchecken bij de bar van onze American Diner. Tenslotte kan dan daar  je reservering worden voldaan. Dit kan contant of via PIN. Na de incheck en uitpakken kan je auto naar de grote bewaakte parking op ons evenementenveld. Inchecken kan vanaf 12:00 op donderdag en vrijdag en vertrek is voor 12:00 op zondag of maandag.

PENDELBUS

Het vervoer van en naar het festivalterrein wordt geregeld via de festivalorganisatie. Er rijdt een pendelbus op de volgende tijden:

Vanaf camping naar festival terrein.
(reistijd +/- 10 minuten, vertrek ieder half uur)

Vrijdag: Naar festival: 14.00-18.00 uur
Naar camping: 22.30-02.00 uur
Zaterdag: Naar festival: 14.00-17.00 uur
Naar camping: 22.30-02.00 uur

RESERVEER OP TIJD…HET GAAT HARD !!

Wil je met je groep komen overnachten tijdens het festival? Reserveer op tijd  voor een mooi veldje met je eigen vrienden.