Er is altijd wat te doen bij De Tolbrug

Een verblijf bij Camping De Tolbrug betekent plezier maken. Je kunt op onze camping van alles doen en ook  in de directe omgeving is er nog veel meer te beleven. Huur eens een dag een E-chopper of E-Fatbike en verken het prachtige Land van Maas en Waal of  huur een kano voor een mooie tocht over de Wetering. En wat dacht je van Low rope climbing of lasergamen of paintballen?

E-chopper verhuur

Ride with us! 3 uur toeren door het mooie land van Maas en Waal. Onderweg een leuk terrasje pikken en genieten van alle bezienswaardigheden. Boek hier je E-chopper

Kano verhuur

Tijdens het kanovaren in het Land van Maas en Waal over de Wetering is ontspanning en plezier gegarandeerd! Laat je meevoeren over de stroming van het water en geniet van de schitterende omgeving, een stukje natuur enkel zichtbaar vanuit de kano.

Vissen

Visliefhebbers opgelet! Vissen in de Wetering is toegestaan met een visvergunning. Er zijn diverse vissoorten te vinden. In de Wetering zwemmen diverse vissoorten dus neem je viskoffer mee en doe een mooie vangst.

Hill’s Diner

Sappige burgers, low & slow BBQ gerechten, loaded fries….. Heerlijk eten in onze diner onder het genot van coole drankjes en speciale biertjes. Eet een ijsje op het terras, kom lekker borrelen met een borrelplateau of geniet van een heerlijke maaltijd met het hele gezin.

Eten bestellen en afhalen

Het is mogelijk om friet, snacks, menu’s en gerechten van onze horeca online te  bestellen en af te halen. Bekijk het actuele assortiment, bestel en betaal via Ideal.

Genieten op onze terrassen

Heerlijk genieten op onze terassen van een Latte met gebak of een heerlijke ijscoupe? Liever uit de zon onder een schaduwdoek?  We beschikken over verschillende terrasgedeeltenmet en zonder bediening aan tafel.

Jeu de boules

Centraal op de camping, langs de Wetering en vlakbij het grote overdekte terras, ligt een mooie jeu de boules baan. Nodig je campingvrienden uit en ga gezellig een potje ‘boulen’!Trakteert de verliezer op een kopje koffie op ons terras?

Zwemplas

Op een afstand van 1 km ligt Zwemplas de Groene Heuvels. Je vindt hier niet alleen grote mooie stranden, maar de echte avonturiers kunnen hier ook nog eens duiken, paintballen en klimmen.

Waterworld

Altijd al over het water willen lopen? Voor de kids is er regelmatig het waterworld arrangement. Waterballen en waterroller worden onder begeleiding van een instructeur aangeboden. Waterbootjes en vlotvaren complementeren dit arrangement.

Boogschieten

Schiet als Robin Hood midden in de roos, en scoor hiermee zoveel mogelijk punten, deze beproeving is vooral voor de echte jagers onder ons, maak gebruik om dit unieke schietspel te beproeven met vrienden, familie of collega’s.

Bubblevoetbal

Bubbel Voetbal is hilarisch, niet alleen voor (jong) volwassenen. Juist voor kinderen is bubbel voetbal het perfecte kinderfeestje of teamuitje. Wij beschikken over speciale kids bubbels zodat kinderen vanaf 10 jaar al gebruik kunnen maken van deze unieke activiteit! 

Arrowbattle

Arrow battle is de nieuwste rage! Na de film “The Hunger games” is het pijl en boog schieten razend populair. . Natuurlijk waarborgen we te allen tijde jullie veiligheid. Er wordt namelijk gewerkt met pijlen voorzien van speciale foampunten en aangepaste bogen. Daarbij krijgen alle deelnemers een gezichtsbeschermer op

Faciliteiten & Activiteiten

WIFI rond onze horeca
Gratis Parkeren
Restaurant
Oplaadpaal
Wasmachine
Snackpoint
E-Chopper Verhuur
Kano Verhuur
E-Fatbike Verhuur