Logeren in een hippe pipowagen

Slapen in een pipowagen

Geniet van de rust en ruimte
Reserveer

Koken en slapen in een hippe pipowagen

 

 Leuk voor een nachtje weg met de kids of juist als een romantische getaway voor met z’n tweetjes.

Deze knus ingerichte pipowagen met veranda staat aan de waterkant van onze camping. Binnen is de wagen ingericht met knus zitmeubilair, stoere koelkast en een kleine kookgelegenheid met bestek, eet- en kookgerei en koffie en thee. Ook zijn er boeken, tijdschriften en spelletjes  aanwezig. Buiten is het bij goed weer heerlijk vertoeven op je eigen terrasset. Er is elektrische verwarming in de wagen aanwezig.

Uiteraard zijn er twee slaapcabines. In de pipowagen zelf is een ouderwetse bedstee (140x200cm) en in de andere externe mini pipowagen is een slaapcabine met een 2 persoonsbed (140x 200). De externe badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel en een luxe douche. Uiteraard beschikt de plek ook over een grote buitenzithoek en een hangmat.

Parkeren kan bij de pipowagen zelf.

Pipowagen met eigen privésanitair

 

Onze pipowagen heeft een eigen privé badkamer die uitgerust is met een heerlijke douche, toilet en wastafel. De badkamer staat op 1 meter afstand van de pipowagen. Je hoeft dus nooit ver te lopen  voor toiletbezoek of douche.

Reserveren en kosten

 

De pipowagen is te reserveren van Maart tot Oktober. De tarieven en kosten kun je vinden op onze tarieven pagina. Bedlinnen is verplicht en kun je bij ons huren maar ook zelf meebrengen.